Försäljning - Kompressorer stationära

Skruvkompressor & kompressorfilter

Försäljning
   Kompressorer stationära
   Kompressorer mobila
   Kyltorkar
   Filter
   Luftbehållare
   Trans-air tryckluftssystem
   Finans

Service

Begagnad utrustning

Nyheter/Kampanjer

Kontakta oss
   Medarbetare
   Historia

Startsidan

GX 2-11

Tyst och kraftfull... enkel och tillförlitlig...

Atlas Copcos skruvkompressorer har alltid varit normgivande i tryckluftsbranschen vad gäller tillförlitlighet och prestanda.

 

GA 5-11 WorkPlace Air System™

GA 5-11 kompressorserien, tar liten plats... presterar mycket

Atlas Copcos WorkPlace Air System™ ger oöverträffade fördelar för användaren. Med detta system kan du installera kompressorn direkt på arbetsplatsen. GA 5-11 serien finns i olika modeller och storlekar med inbyggd tork och tillbehör som tillval.GA 5-11 WorkPlace Air System

GA 7-11 VSD (Variable Speed Drive)

GA VSD kompressorerna följer den givna luftförbrukningen perfekt och undviker den mycket inneffektiva perioden mellan pålast och avlast och därigenom ellimineras onödig avlastad drift. Med VSD teknologin har Atlas Copco skapat stora energibesparingar i verkligheten!

GA 7- 11 VSD ger oöverträffade energibesparingar på 35 % eller mer.Det kompakta WorkPlace Air System™ gör att kompressorn lätt kan installeras var som helst tack vare sin extremt låga ljudnivå.

Snabb, enkel och ekonomisk installation.

Enkelt underhåll för en lång, felfri livslängd.

GA 11-30 VSD (Variable Speed Drive)

Här följer flera fördelar med VSD tekniken!

GA 30-90 VSD (Variable Speed Drive)

Total kontroll, absolut effektivitet

Med styrl- och översiktsfunktionerna i operativsystemet Elektronikon ökas kompressorns effektivitet och tillförlitlighet. Det är lätt att bygga ut det med extra sensorer, digitala ingångar och kommunikationsfunktioner via Internet. Elektronikon kan anpassas till specifika behov med enkel, central övervakning och styrning av upp till fyra kompressorer (MCC). Displayen är lättanvänd och kan hantera 27 olika språk. Elektronikon styr kompressorns motor och reglerar systemtrycket inom ett snävt, förinställt intervall på tryckbandet - allt för att åstadkomma bästa möjliga energieffektivitet. Med en enkel knapptryckning kan maskinskötaren starta och stoppa kompressorn och även sköta på- och avlastning via fjärrstyrning.

GN 4-18 Kvävgaskompressor

Atlas Copcos GN-kompressor med dubbla utgångar genererar kväve och tryckluft samtidigt. GN är lösningen för både luft och kväve, och är unik i branschen!

Rätt kvävekvalitet
GN har säkerställt kväveflöde och kväverenhet, oavsett ändrade arbetsplatsförhållanden. Med dess integrerade membranteknologi ger GN ett konstant kväveflöde även vid hög användning av tryckluft.

Tillförlitlig tryckluft
GN:s effektiva konstruktion maximerar luftflödet och minskar energianvändningen, medan dess integrerade tork ger luftkvalitet för att bevara verktyg och utrustning. Med skruvkompressorernas låga ljudnivå kan GN också installeras nära användningsplatsen vilket sänker kostnaderna för rörledning. Tryckluftspoolens erfarna serviceteam hjälper till att underhålla GN-kompressorn för full tillgänglighet.

     Lösningen med dubbla utgångar
    GN-kompressorn med dubbla utgångar är den enkla lösningen för kväve- och luftproduktion. GN är helt integrerad och unik för branschen och producerar rätt kvalitet för kväve och luft samtidigt från en kompakt enhet.

LE/LT oljesmorda/oljefria kolvkompressorer

L-sortimentet med oljefria och oljesmorda kompressorer finns tillgängliga i ett antal produktvarianter som exakt matchar behoven hos en rad slutanvändare. De finns tillgängliga som standardenheter eller "kärn-enheter", med möjligheten att lägga till ett antal standardtillval som ger flexibiliteten att matcha de individuella programkraven.

Automan AF-AC oljesmorda kolvkompressorer

Kvävgaskompressor
Kompressorfilter
Skruvkompressor
WorkPlace Air System