Försäljning

Försäljning
   Kompressorer stationära
   Kompressorer mobila
   Kyltorkar
   Filter
   Luftbehållare
   Trans-air tryckluftssystem
   Finans

Service

Begagnad utrustning

Nyheter/Kampanjer

Kontakta oss
   Medarbetare
   Historia

Startsidan

Vi har specialicerat oss på försäljning och service av Atlas Copco´s världsledande kompressorprogram. Vi arbetar uteslutande med tryckluftslösningar och har många års erfarenhet. Detta ger er som kund en stor trygghet i allt från inköp av rätt kompressor till korrekt installation.

För att ytterligare optimera inköpsprocessen kan vi utföra noggranna mätningar på erat befintliga tryckluftssystem och få en korrekt analys av det aktuella behovet. Detta görs med ett PC baserat mätsystem utvecklat av Atlas Copco.

Kanske har ni en aldeles för stor kompressor, vi har kunder som har sparat tusentals kronor per vecka!!! i sänkta elkostnader genom att byta till rätt kompressor för deras behov. På detta sätt kan ni som kund få en mycket snabb återbetalning på eran nya tryckluftsanläggning och en stor besparing för miljön.

Våra kunder finns överallt där det finns ett behov av kvalitetsluft. Våra kunder är allt ifrån bilverkstäder, snickerier, målerier, industrier, fastighetsförvaltare, tryckerier till statlig verksmhet sjukhus, tandvård värmeverk mm.

Försäljningssidorna inehåller ett urval av vårat stora sortiment!

För fullständig information ring 08-6340170 eller mail info@tryckluftspoolen.se